Wątróbka drobiowa w panierce.

Wątróbka drobiowa w panierce.

Wątróbka drobiowa w panierce.

Kto nie lubi wątróbki? są tu tacy?! tą w panierce naprawdę polubicie bo smakuje rewelacyjnie! Zapraszam! Składniki; 30 dag wątróbki drobiowej 2 jajka 3 łyżki mąki 3/4 szkl. bułki tartej mleko do namoczenia wątróbki sól do doprawienia po usmażeniu olej do smażenia   Przygotowanie; Wątróbkę oczyszczamy, myjemy a następnie zalewamy mlekiem i moczymy przynajmniej godz. Po tym czasie odsączamy na sitku. Najpierw panierujemy w mące, następnie w jajku a na samym końcu w bułce tartej.  Smażymy na ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Radość kipiąca uśmiechem.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.