Żeberka w ketchupie

Żeberka w ketchupie

Żeberka w ketchupie

Pieczone żeberka wieprzowe niejednokrotnie lądują na naszych talerzach. Przyjemne w smaku, w każdej postaci, teraz w grillowej wersji wyborne są. Tak przygotowane można upiec i podać na ruszcie.  Składniki: 500 g żeberek wieprzowych 2 łyżki ketchupu 1 łyżka oleju rzepakowego 1 łyżeczka mielonej gorczycy 1 łyżeczka mielonej słodkiej papryki 1 łyżka syropu z agawy 1 ząbek czosnku 2 łyżki sosu tamari Przygotowanie: Mięso kroimy w paski. Nakłuwamy.   Pozostałe składniki dokładnie mieszamy (czosnek przeciska... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.