Wegetariański makaron z kapustą

Wegetariański makaron z kapustą

Wegetariański makaron z kapustą

Świetna alternatywa dla osób, które nie jedzą mięsa. Składniki: 250 g makaronu pantacce toscane (ew. typu łazanki) 1/2 główki młodej kapusty 2 łyżki masła 1 mała cebula 3 suszone pomidory z oliwy 200 g wędzonych kiełbasek sojowych sól, pieprz Przygotowanie: Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy. Na rozgrzanym maśle szklimy posiekaną cebulę. Wrzucamy pokrojone kiełbaski, pomidory pokrojone w paski, chwilę smażymy, zalewamy wodą, dodajemy poszatkowaną kapustę. Dusimy pod przykryciem do... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.