Sałatka „Cote d`Azur”

Sałatka „Cote d`Azur”

Sałatka „Cote d`Azur”

Czas bobu się kończy, warto spróbować w takiej odsłonie. Oryginalny przepis na sałatę lodową lub zwykłą zieloną.    Składniki 200 g wyłuskanego bobu 1 czerwona papryka miks sałat 150 g tuńczyka w naturalnej zalewie kilka czarnych oliwek 2 łyżki czerwonego octu winnego pół łyżeczki musztardy Dijon sól pieprz 6 łyżek oliwy z oliwek   Przygotowanie   Bób blanszowałem we wrzącej wodzie przez 2-3 minuty, zahartowałem zimną wodą, wycisnąłem z jasnej skórki. Paprykę umyłem, oczyściłem, pokroiłem w p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.