Patisony faszerowane mięsem i serem kozim

Patisony faszerowane mięsem i serem kozim

Patisony faszerowane mięsem i serem kozim

Pyszna odmiana patisona z moim ulubionym serem. Składniki 2 patisony 100 g mięsa mielonego (karkówka) czerwona cebula ząbek czosnku papryczka chilli 4 łyżki oliwy z oliwek 100 g sera koziego 300 ml przecieru pomidorowego 4 pomidory (sparzone i obrane ze skórki) 1/2 łyżeczki cukru sól ,pieprz Przygotowanie   Mięso przesmażyłem na 2 łyżkach oliwy , pod koniec posoliłem. Przełożyłem do miski. Na patelnię dolałem połowę oliwy , dodałem pokrojoną w dość drobno cebulę , pod koniec dodałem przeciśnięty przez ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa pomidorowa, mięso, ser, sosy, mielone, mięso mielone, sos pomidorowy, karkówka, przekąska, karkówka w cebuli, przystawki, przekąski, mięso duszone, sos chilli, sos do mielonego

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.