Makaron po tajsku

Makaron po tajsku

Makaron po tajsku

Kuchnia tajska zauroczyła nas nie tylko tym, że szybko możemy ją popełnić. Te smaki są tak proste, jednocześnie tak wyrafinowane <3 Boskość po prostu! Składniki 400 g schabu wieprzowego 1 papryka zielona 1 papryka pomarańczowa 1 garść grzybów mun 1 por (biała część) 100 g pędów bambusa 200 g makaronu chow mein 3 łyżki oleju arachidowego 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżka mąki kukurydzianej 1 łyżeczka cukru palmowego 1 łyżka sosu ostrygowego 1 pęczek szczypiorku sól, pieprz Przygotowanie Mięso kroimy w tzw. zapałkę. Papr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.