Kapuśniak po indyjsku

Kapuśniak po indyjsku

Kapuśniak po indyjsku

Troszkę odmiany, orientu i lekkiej ostrości.   Składniki 2 szalotki 1 łyżka masła ghee 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka kuminu (nasiona) 1 papryczka chili 2 cm świeżego imbiru 1/2 puszki pomidorów krojonych 3 ziemniaki 1,2 l bulionu warzywnego natka pietruszki (2 łyżki) szczypta curry pieprz    Przygotowanie   Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Posiekaną szalotkę szklimy na maśle, dodajemy posiekany czosnek lekko dusimy. Do cebuli dodajemy kumin, posiekaną papryczkę i imbir... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.