GULYÁSLEVES – węgierska zupa gulaszowa

GULYÁSLEVES – węgierska zupa gulaszowa

GULYÁSLEVES – węgierska zupa gulaszowa

Kuchnia węgierska Składniki: 200 g polędwicy wołowej 200 karkówki wieprzowej   6 średnich ziemniaków   2 cebule   2 łyżki oleju   2 marchewki   1 pietruszka   1 łyżka słodkiej czerwonej papryki w proszku   2 ząbki czosnku   pół łyżeczki kminku   1 pomidor malinowy   1 zielona papryka   1 czerwona papryka 1/2 ostrej mielonej papryki Przygotowanie: POSIEKAŁEM CEBULĘ, USMAŻYŁEM NA OLEJU, POSYPAŁEM SŁODKĄ PAPRYKĄ, WYMIESZAŁEM. MIĘSO POKROIŁEM W KOSTKĘ, DODAŁE... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.