Gulasz szegedyński na dziko
Gulasz szegedyński na dziko
Tym razem będzie na dziko! I to dosłownie! Dziczyzna, w tym wypadku szynka z dzika, ma zdecydowanie inny smak niż wieprzowina. Każdy smakosz powinien tego doświadczyć i poznać różnicę! To już nie problem, żeby w dzisiejszych czasach kupić takie mięso. Ważne, żeby było z pewnego źródła! Ja zachęcam do przyrządzenia, a jak to zrobić i z czym podać, dowiecie się ze szczegółowego przepisu. Smacznego. <WJ> Składniki: 800 g mięsa z dzika 600 g kiszonej kapus... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen
Autor
Arkadiusz Gie
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, gulasz, kapusta kiszona, szynka, mięso mielone, gulasz wołowy
Inne przepisy z R'n'G Kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję