Frużelina truskawkowa z chia

Frużelina truskawkowa z chia

Frużelina truskawkowa z chia

Podstawą do poprawnego gospodarowania produktu, jest jego poznanie. Zanim zastosujemy, wpierw czytamy...niestety, niektórzy w zapór idą. Tym razem proponujemy przesmaczny dodatek, który można wykorzystać do deserów i dań głównych. Składniki:  1 kg truskawek 4 łyżki ksylitolu (w zależności od słodkości owoców) 400 ml wody 2 garści świeżej mięty 2 łyżki mąki z tapioki 2 łyżki nasion chia Przygotowanie: Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {ms... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.