Comber jagnięcy bez kości, pieczony

Comber jagnięcy bez kości, pieczony

Comber jagnięcy bez kości, pieczony

Jagnięcina - pyszne mięso. Składniki: 500 g combra jagnięcego 500 g ziemniaków Marynata: 2 łyżki miodu 4 ząbki czosnku 2 łyżki oleju 1 łyżeczka musztardy 1 łyżeczka sezamu 1 łyżeczka suszonego tymianku 1 szczypta suszonego koperku 1 szczypta mielonego kminku sól, pieprz Przygotowanie: Marynata :W misce wymieszałem olej, miód, musztardę. Dodałem przeciśnięty czosnek, odrobinę pieprzu i zioła. Ponownie dokładnie wymieszałem. Marynatą natarłem jagnięcinę. Odstawiłem do lodówki, na 3 godziny ( a najlepiej na ca... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.