Bardzo łatwa i szybka: trzeba pokroić kilka miechunek, mały kawałek wędzonego sera żółtego i dodać garść żurawiny. Wszystko połączyć z sosem: oliwa + zioła prowansalskie + pieprz + sól. Gotowe. Tutaj znajdziesz inną sałatkę z miechunką. Przemyśl - Krasiczyn - Jarosław 1. Muzeum Dzwonów i Fajek 2. najlepsze lody w Fiore (ponoć w całej Polsce), ale na serio: najlepsze, jakie jadłam (na zdjęciu o smaku róży - rewelacja!) 3. wokół rynku 4. zamek, (piękne widoki, warto odwiedzić) ... czytaj dalej...
Witam,
prowadzę dwujęzycznego wegetariańskiego bloga kulinarnego: oczywiście znajdziesz tu przepisy, ale też recenzje restauracji i ostatnio kupionych produktów spożywczych. Na blogu pojawiają się też wpisy dot. szeroko pojętej kultury, m.in. filmu oraz wydarzeń kulturowych z mojego miasta - Rzeszowa. Zapraszam do lektury:).