Dzis zaczyna sie wielki maraton "Kuchni swiatecznej i noworocznej" zaproponowany przez Olge z blogu Smak imprezy. Ciesze sie bardzo z tego wydarzenia, bo przez kolejne dni na blogach beda sie pojawiac przepyszne przepisy na swiateczne dania. Ciesze sie tez na apetycznie wygladajace zdjecia. Jedyne czego zaluje to to, ze moj udzial w tej zabawie bedzie raczej bardzo skromny. Jutro z samego rana wyruszamy do Polski by razem z moja Rodzina spedzic Swieta. Praktycznie siedzimy juz na walizkach, jeszcze tylko jakies... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Bardzo ciekawe danie i bardzo smakowicie wygląda, choć ja jeszcze nigdy takiej ryby nie jadłam, wiec koniecznie muszę nadrobić :)
Tili zachecam Cie do sprobowania ryby w tej postaci. Mi kojarzy sie z dziecinstwiem i wlasciwie nie wyobrazam soebie zebym teraz sama takiej ryby nie robila.
Lubimy taką rybkę! Przy okazji udanych Świąt Ci życzę! Nie wiem w jaki rejon kraju się wybierasz, ale na Śląsku pada śnieg z deszczem i delikatnie mówiąc jest obleśnie;-)
No prosze, a u mnie prawie wiosna i +10°C. Mam nadzieje, ze Wielkopolska, bo tam wlasnie jade, jutro bedzie bardziej laskawa gdy o pogode chodzi.Dziekuje za zyczenia :)Dla Was rowniez zyczenia radosnych Swiat.
Oooo... ja taką rybę zawsze kupuję u pani Basi w Kątach Rybackich. Chyba zacznę ją robić sama...Pozdrawiam i życzę udanego roku!An-na
Bardzo fajny przepis, więcej przepisów na rybę znajdziesz na stronie www.kpryba.pl
An-na polecam samodzielne przygotowanie takiej rybki, to nic trudnego.Anonimowy Gosciu dziekuje za adresik, chetnie skorzystam.