Dorsz z imbirem

Dorsz z imbirem

Szyba ryba z piekarnika to moja dzisiejsza propozycja.Przyznam sie, ze jeszcze nigdy nie probowalam robic ryby z dodatkiem imbiru. Znajac jednak zalecenia stosowania tej przyprawy postanowilam poeksperymentowac co okazalo sie strzalem w dziesiatke, bo dzieki temu ryba nie byla nudna w smaku. Bardzo fajna kompozcja laczaca w sobie odrobine slodyczy i ostrosci zarazem.skladniki:2 mlode cebule2 filety z dorsza2 lyzeczki natki pietruszkipol lyzki cukru trzcinowegookolo 10 g maslakawalek swiezego imbiru (okolo 2...

Czytaj dalej na blogu Przysmaki Karolki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Asiaasia, 12 maja 2009 21:13:00

Faktycznie szybko i pysznie :) Polecam!!

Karolka, 12 maja 2009 21:24:00

Ciesze sie, ze smakowalo. Sama dawno rybki w ten sposob nie robilam i chyba czas znow odswiezyc przepis.