Tartaletki z amarantusem, figami i jeżynami

Tartaletki z amarantusem, figami i jeżynami

Tartaletki z amarantusem, figami i jeżynami

Przepyszne fit tartaletki na spodzie z amarantusa ekspandowanego i daktyli. Środek na bazie mleczka kokosowego z dodatkiem jeżyn i syropu klonowego. Całość dopełniona smakiem fig, które również pięknie się prezentują. Idealny deser na pochmurne dni . Tartaletki z amarantusem, figami i jeżynami 50 g amarantusa ekspandowanego ((1 1/4 szklanki)) 50 g daktyli suszonych 1 łyżka oleju kokosowego 3 łyżki syropu klonowego 300 ml mleczka kokosowego 2 łyżki agar-agar 2 figi 50 g jeżyn Daktyle włóż do miski, zalej wrzątk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy na widelcu

Warto przeczytać

Fit przepisy

Zbiór fit przepisów na każdą okazję : obiad, śniadanie, deser, czy kolację. Jeśli dbasz o linię, to zestawienie tych przepisów jest idealne dla Ciebie :-)

Czytaj dalej...

Autor

Przepisy na widelcuPrzepisy na widelcu

Przepisy, potrawy i zdjęcia tworzone z pasją. Smaczne przepisy z kilku składników na zdrowe posiłki, dania na każdą okazję, przepyszne słodkości i ciasta.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fit, deser, desery, przekąski, bez pieczenia

Inne przepisy z Przepisy na widelcu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.