Leczo z fasolką szparagową i papryką
Leczo z fasolką szparagową i papryką
Przepis na : obiad
Fajny pomysł na szybki obiad lub kolację. Leczo możemy przygotować r ównież zimą z mrożonej fasolki. Podajemy z pieczywem. Składniki: 500 g fasolki szparagowej 400 g kiełbasy 2 papryki czerwone 2 cebule 1 pomidor -mogą być pomidory z puszki 3 łyżki przecieru pomidorowego 2 łyżki papryki mielonej 1 łyżeczka pieprzu cayenne chili sól i pieprz do smaku olej do smażenia Fasolkę myjemy,odcinamy końce i gotujemy do miękkości w osolonej wodzie.Odcedzamy. Kiełbasę kroimy na półplasterki.Podsmażamy na oleju.Dodajemy pokrojone ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Przepisy mojej mamy
Autor
Dziunia gotuje
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, kiełbasa, fasolka szparagowa, obiad, kolacja
Inne przepisy z Przepisy mojej mamy
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję