Pyszne ciasto na herbatnikach z budyniem ,masą kajmakową oraz bitą śmietaną. Łatwe do przygotowania-bez pieczenia. Ciasto najlepsze jest na drugi dzień gdy herbatniki zmiękną. Przepis na małą blaszkę. Składniki: ok.60 sztuk herbatnik ów 2 budynie śmietankowe z cukrem pół kostki margaryny 2 szklanki mleka 1 puszka masy kajmakowej 300 ml śmietanki kremówki 36% czekolada do posypania Budynie gotujemy na 2 szklankach mleka.Dodajemy margarynę i mieszamy mikserem aż do uzyskania jednolitej... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...