Lazania z mięsem mielonym (lasagne)

Lazania z mięsem mielonym (lasagne)

Lazania z mięsem mielonym (lasagne)

W tej lazanii nie ma twardych i suchych kawałków makaronu. Żeby płaty makaronu nie były sztywne dobrze jest włożyć je na chwilę do wrzącej wody nawet wtedy, kiedy na opakowaniu makaronu jest zaznaczone, że nie wymagają wstępnego gotowania. Czytaj więcej » czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy Kulinarne

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję