Składniki : ok 50 g makaronu ryżowego puszka kukurydzy słoiczek selera konserwowego 5 jaj koperek majonez sól, pieprz Przygotowanie: Kukurydzę i seler osaczyć z zalewy Makaron przygotować wg przepisu, osączyć Jajka ugotować i pokroić dość w dość grubą kostkę, koperek pokroić drobno Składniki połączyć, posypać solą i pieprzem, dodać koperek i majonez i wymieszać. &nbs... czytaj dalej...
Już w dzieciństwie mieszałam mamie w garnkach :) Bywało zabawnie. Mama posoliła zupę, ja też. Później kiedy potrafiłam już pomagać w gotowaniu, to zapał jakby mi przeszedł... Ale po założeniu rodziny, gotowanie stało się codzienną koniecznością.
I od tego czasu zaczęła się moja przygoda z "pitraszeniem". Były kulinarne wzloty i upadki.Nie wszystko się od razu udawało :( Przez te lata nazbierało się przepisów i porad kulinarnych , które ułatwiały mi odnaleźć swój smak. Te, które sprawdziły się w codziennym gotowaniu zamieszczam na blogu. W ten sposób wszyscy Ci, którzy lubią gotować proste , a zarazem łatwe w przyrządzaniu potrawy znajdą coś dla siebie. Przepisów stopniowo będzie przybywać, więc proszę często tu zaglądać.
Powodzenia
Urszula