Składniki : ok. 2-3 łyżek osączonych kaparów 5 liści umytych liści sałaty pęczek rzodkiewek połowa opakowania twarogu półtłustego w obsypce ziołowej (tj. 150 g) - Głuchów kilka suszonych pomidorów w oleju zielony ogórek, natka, koperek sól, pieprz Przygotowanie : Umytą rzodkiewkę, ogórek i ser pokroić Sałatę porwać na kawałki, pomidory rozdrobnić Wszystkie składniki połączyć w misce, polać olejem od pomidorów, posolić i posypać pieprzem Dodać również pokrojoną natkę i świeży koperek- wymieszać. &nbs... czytaj dalej...
Już w dzieciństwie mieszałam mamie w garnkach :) Bywało zabawnie. Mama posoliła zupę, ja też. Później kiedy potrafiłam już pomagać w gotowaniu, to zapał jakby mi przeszedł... Ale po założeniu rodziny, gotowanie stało się codzienną koniecznością.
I od tego czasu zaczęła się moja przygoda z "pitraszeniem". Były kulinarne wzloty i upadki.Nie wszystko się od razu udawało :( Przez te lata nazbierało się przepisów i porad kulinarnych , które ułatwiały mi odnaleźć swój smak. Te, które sprawdziły się w codziennym gotowaniu zamieszczam na blogu. W ten sposób wszyscy Ci, którzy lubią gotować proste , a zarazem łatwe w przyrządzaniu potrawy znajdą coś dla siebie. Przepisów stopniowo będzie przybywać, więc proszę często tu zaglądać.
Powodzenia
Urszula