Jeszcze trochę rabarbaru...

Jeszcze trochę rabarbaru...

Jeszcze trochę rabarbaru...

Tak, wiem, jestem monotematyczna. Nie da się ukryć. Nic jednak nie poradzę na to, że rabarbar uwielbiam, i staram się nim nacieszyć na zapas. Truskawki, odkąd pojawiły się te pyszne, duńskie, naprawdę smakujące truskawkami, wyjadam bez dodatków prosto z miski w ilościach dowolnych. Rabarbaru saute nie jadam - chyba już z tego wyrosłam... Kwaśne łodygi maczane w cukrze jakoś mi w tym sezonie nie podchodzą, choć dwa lata temu wcinałam, aż mi się uszy trzęsły... Na szczęście w ciastach i deserach wszelakich nadal... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pożeraczka, czyli raz adobrze

Autor

gin

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tarta, ciasto, pieczenie, ciastka kremówki, truskawka, truskawki, ciasto kruche, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasto, kruche ciasta, krem, deser, desery, do pracy, słodkie, jajko, szybki ciasto, szybkie ciasto, tarta na słodko, przepis na coś slodkiego, bez pieczenia, ciasto z bezami, prosty deser, proste ciasto, ciasto z truskawkami, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, pyszne ciasto, szybka kremówka, ciasto z kremem

Inne przepisy z Pożeraczka, czyli raz adobrze

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.