Maślane jagodzianki (bułeczki drożdżowe)

Maślane jagodzianki (bułeczki drożdżowe)

Maślane jagodzianki (bułeczki drożdżowe)

Witajcie!Kto z Was pamięta z dzieciństwa zajadanie się jagodziankami?Czy to domowymi, czy to kupionymi w cukierni, ważne że bułeczkami drożdżowymi z jagodami! Ja ten smak pamiętam do dziś i zdecydowanie te jagodzianki są takie, jak pamiętałam, mięciutkie, bardzo maślane, nieduże, nadziane pysznymi jagodami.Jagód coraz mniej na straganach warzywniaków, więc przepis do wypróbowania na już, prawda? ;-)Zapraszam!Według przepisu Delfiny Dee Dee.Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pora coś zjeść

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Adriana Baran, 21 października 2013 00:35:14

Karmel-itka, Cooking by Faksiu, Uwielbiamy, Opalanka, Justyna, Andzia - dziękuję Wam za miłe słowa! :)Pozdrawiam!