Witajcie!Któż z nas nie lubi domowych konfitur?Ja je bardzo lubię i mimo iż moją ulubioną zawsze będzie truskawkowa, to czasem kuszę się na inne smaki jak np. wiśniowy, czy właśnie jagodowy.Jak zauważycie w przepisie, konfitury są proste do zrobienia, więc zachęcam gorąco! Miło jest zimą otworzyć słoiczek własnego, domowego przetworu, w którym zamknęliśmy trochę lata.Zapraszam!Czytaj więcej » Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym www.poracoszjesc.pl
Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Lola i CookingByFaksiu - dziękuję Wam za miłe słowa :)Pozdrawiam!