Domowy majonez

Domowy majonez

Domowy majonez

Dzień dobry! Dzisiaj kolejny ukłon w stronę wielkanocnego menu. Majonez to dobrzy przyjaciel jajek, więc nie powinno go zabraknąć na stole. Ja proponuję Wam wersję z musztardą, oczywiście jak najbardziej delikatną, aby nie przytłoczyła smaku majonezu.  Wbrew pozorom to nie jest danie bardzo trudne do wykonania, wystarczy się odważyć (tak jak ja!), a nawet i za pierwszym razem wyjdzie! :-) Przepis na ten majonez znajdziecie również w pierwszym numerze Magazynu Apetyt. Zapraszam! Czytaj więcej » Ten i więc... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pora coś zjeść

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Adriana Baran, 7 kwietnia 2014 01:37:53

Wydaje mi się, że jest to dość długa data, więc powinny być świeże. Ja jeśli już używam surowych jajek, to tylko "domowych", ponieważ mam dostęp do takich jajek.