Ziemniaki – cenne rady

Ziemniaki – cenne rady

Ziemniaki – cenne rady

Dzisiaj chciałam się podzielić kilkoma radami na temat ziemniaków. Ziemniaki – cenne rady Smak ziemniaków można poprawić, wrzucając do wody ,w której się gotują ząbki czosnku, koperek, natkę  pietruszki, lubczyk, liście laurowe Jeżeli wcześniej są obrane ziemniaki na placki lub pyzy, nie trzymaj ich długo w wodzie. Wypłucze się z nich nie tylko witamina C, ale również skrobia Starte ziemniaki ciemnieją jeszcze szybciej niż te obrane i pozostawione w całości. Aby temu zapobiec posyp je mąką Gotowane w ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pomysłowa kuchnia

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję