Przepis na : kolacja
Dzisiaj polecam pieczeń z indyka, którą możemy podać na zimno lub do pieczywa. Pieczeń z indyka Składniki: ok 1 ½ kg fileta z indyka 1 łyżeczka ziół prowansalskich 1 łyżeczka tymianku 1 łyżeczka rozmarynu 1 łyżeczka słodkiej papryki 1 łyżeczka soli ok 50 ml oleju aby wszystkie zioła wymieszać Pieczeń z indyka Wykonanie: Wszystkie przyprawy dokładnie wymieszać z olejem. Filet opłukać i osuszyć w ręczniku papierowym. Tak przygotowaną marynatą dokładnie natrzeć mięso. Następnie mocno związuj... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...