Lemoniada truskawkowo – pomarańczowa

Lemoniada truskawkowo – pomarańczowa

Lemoniada truskawkowo – pomarańczowa

Lemoniada truskawkowo – pomarańczowa Składniki szklanka świeżych lub mrożonych truskawek bez szypułek 1 cytryna 2 pomarańcze 1 szklanka gazowanej wody Wykonanie Za pomocą urządzenia wycisnąć sok z truskawek, cytryny i pomarańczy. Wymieszać i przelać do dzbanka. Dolać wodę mineralną. Artykuł Lemoniada truskawkowo – pomarańczowa pochodzi z serwisu Pomysłowa kuchnia . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pomysłowa kuchnia

Warto przeczytać

Rewelacyjne zastosowania cytryny w kuchni

Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.

Czytaj dalej...

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Czego jeszcze nie wiesz o truskawkach, ciekawostki, kalorie i przepisy!

Znana wszystkim truskawka, a właściwie poziomka truskawka, to uzyskany ponad 300 lat temu na dworze francuskim mieszaniec dwóch gatunków poziomki.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.