Pasztet z jajek

Pasztet z jajek

Pasztet z jajek

Pasztety robi się teraz ze wszystkiego i muszę przyznać, że bardzo podoba ten trend. Od kiedy pasztet to nie tylko mięso, powstały tony przepisów na pasztety prawie ze wszystkiego. I u mnie na blogu jest tego trochę, bo nie ma co ukrywać, pasztet nie wymaga  … The post Pasztet z jajek appeared first on Polska Zupa . czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Polska Zupa

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.