,,Muszle makaronowe faszerowane mięsem i oliwkami’’

,,Muszle makaronowe faszerowane mięsem i oliwkami’’

,,Muszle makaronowe faszerowane mięsem i oliwkami’’

Muszle makaronowe faszerowane mięsem mielonym i czarnymi oliwkami , zapiekane w sosie pomidorowym to pyszne i niezawodne danie. Prostsza wersja bolognese, w dodatku w formie zapiekanki. Do przygotowania zapiekanki wykorzystałam produkty OLE, HELIO Natura ePrezenty Składniki: 30 muszli makaronowych 500 g mięsa mielonego z indyka 1 puszka pomidorów 1 cebula 3 ząbki czosnku 10 czarnych oliwek Ole 10 dag sera żółtego 1 kartonik przecieru pomidorowego pieprz, sól, zioła prowansalskie, oregano, bazylia Przygotowa... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Podróż w kulinaria

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.