Keczup domowy

Keczup domowy

Keczup domowy

Keczup domowy jest najlepszym keczupem na świecie! Naprawdę! Żaden Heinz, Kotlin, Pudliszki, McDonaldsy i inne nie dorastają mu do pięt. Domowy keczup ze świeżych pomidorów (nie z koncentratu) wymaga trochę czasu i cierpliwości, ale gwarantuję Wam, że już nigdy nie będziecie chcieli używać innego. Keczup domowy to świeże pomidory, pieczołowicie dobrane przyprawy i kilka godzin pracy, ale smak tego domowego keczupu wynagradza to milion razy ;)   Składniki: ok. 4,5-5 kg pomidorów (wybierajcie odmiany soczyste i m... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pociąg Do Kuchni

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

PociagDoKuchniPociagDoKuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pomidor, zupa pomidorowa, cebula, seler naciowy, seler, słoik, sok, mielone, czosnek, koper, ogórki, do pracy, owoce morza, sos pomidorowy, sosy, pasty, pasta, fasolka, imbir, makarony, makaron, sałatka, śliwka, sałatki, przetwory, salatka z makaronem, suszone pomidory, makaron na słodko, sałatka z pomidorem, sos do makaronu

Inne przepisy z Pociąg Do Kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.