Sos majonezowy z ogórkiem i cebulą

Sos majonezowy z ogórkiem i cebulą

Sos majonezowy z ogórkiem i cebulą

Składniki:  ½ filiżanki majonezu, 2 łyżki ketchupu, 1 łyżka octu winnego białego, 2 łyżeczki cukru, 4 ogórki konserwowe, pół cebuli, szczypta soli, pieprz. Sposób przygotowania: Ogórki i cebulę kroimy w drobną kosteczkę. W miseczce mieszamy majonez, ketchup i ocet winny. Do sosu dodajemy cebulę i ogórki. Doprawiamy cukrem, solą i pieprzem. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pobite gary Barbary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję