Sałatka z koperkiem

Sałatka z koperkiem

Sałatka z koperkiem

Składniki: woreczek ryżu ugotowanego na sypko, puszka kukurydzy, pół długiego ogórka, 5 rzodkiewek ; sos: łyżka suszonego koperku, ząbek czosnku, 4 łyżki oliwy z oliwek, 2 łyżki octu winnego, łyżeczka cukru pudru, sól, pieprz. Sposób przygotowania: Kukurydze odsączamy z zalewy. Mieszamy z ryżem. Rzodkiewki i ogórka kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do ryżu i kukurydzy. Przygotowujemy sos. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Sałatkę mieszamy z sosem na krótko przed podaniem. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pobite gary Barbary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję