Karkówka w marynacie brzoskwiniowo-musztardowej

Karkówka w marynacie brzoskwiniowo-musztardowej

Karkówka w marynacie brzoskwiniowo-musztardowej

  Składniki: 5 plastrów karkówki, 6 łyżek (czubatych) dżemu brzoskwiniowego 10 łyżeczek musztardy francuskiej pęczek natki pietruszki sól, pieprz Sposób przygotowania : Karkówkę lekko rozbijamy. Solimy i pieprzymy z każdej strony. Blaszkę wykładamy papierem do pieczenia. Układamy mięso. Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni  C na ok. 30 minut.         W tym czasie przygotowujemy marynatę. Dżem mieszamy z musztardą. Dodajemy drobno posiekaną natkę pietruszki. Doprawiamy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pobite gary Barbary

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.