Karkówka pod warzywną pierzynką
Karkówka pod warzywną pierzynką
Składniki: * 4 plastry karkówki * 1 duża marchew * 50 dag pieczarek * 4 plastry żółtego sera * sól, pieprz Sposób przygotowania : Plastry mięsa rozbijamy, solimy i pieprzymy z każdej strony. Wkładamy do naczynia żaroodpornego. Pieczarki kroimy w plasterki, odparowujemy z nadmiaru wody na patelni. Wykładamy na mięso. Marchew obieramy i ścieramy na tarce na grubych oczkach. Posypujemy potrawę. Na każdym kawałku mięsa kładziemy po plastrze sera. Pieczemy w piekarniku nagrzanych do 180 stopni C. ok. 1 h. ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pobite gary Barbary
Autor
Pobitegarybarbary
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, pieczarki, marchewka, ser, karkówka, dania mięsne, ser żółty, mięsa pieczone, pieczona karkówka, karkówka pieczona
Inne przepisy z Pobite gary Barbary
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję