
Składniki: * 5 jajek * 3 łyżki majonezu * 3 łyżki ketchupu * 3 kawałki papryki marynowanej Sposób przygotowania : Jajka gotujemy na twardo. Przekrawamy na pół i układamy na półmisku. Ketchup mieszamy z majonezem. Nakładamy łyżką na jajka. Ozdabiamy pokrojoną w kostkę papryką. czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...