W poszukiwaniu inspiracji na post przeglądałam internety (no dobra, siedziałam na FB) i trafiłam na herbatkę z kurkumą. Byłam więcej niż lekko zdziwiona, bo tą przyprawę dodawałam często do ryżu, nigdy nie do herbaty. Włączył mi się gen odkrywcy i postanowiłam przekonać się jak smakuje. Jestem mile zaskoczona jej bogatym smakiem. Szczególnie, że wyraźnie różni się od zielonej herbaty, którą zwykle piję. Składniki 1 litr wody 2 łyżeczki kurkumy 3 plasterki świeżego korzenia imbiru 2 łyżki miodu 1/2 cytryny &... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...