Pieczone ćwiartki (udka) z kurczaka w marynacie jogurtowej

Pieczone ćwiartki (udka) z kurczaka w marynacie jogurtowej

Pieczone ćwiartki (udka) z kurczaka w marynacie jogurtowej

Pieczone ćwiartki (udka) z kurczaka w marynacie jogurtowej to propozycja na obiad na każdy dzień, nie tylko na niedzielę. Jeśli planujecie przyrządzić takie mięsko w tygodniu pracy to proponuję zamarynować takie nóżki nawet wieczorem, dzień przed ich pieczeniem. Próbowałam, wyjdzie im to tylko na dobre, ponieważ najdą pięknie marynatą. Jeśli zastanawiacie się jak smakują i … Czytaj dalej Pieczone ćwiartki (udka) z kurczaka w marynacie jogurtowej Artykuł Pieczone ćwiartki (udka) z kurczaka w marynacie j... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pieprzyć z Fantazją

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.