Przepis na : obiad
Pappardelle z szynką parmeńską i podgrzybkami to danie podejrzane jakiś czas temu u Pascala. Przypadło mi od razu do gustu i jak się okazało również do smaku. Jestem zdecydowaną zwolenniczką szybkich i mało pracochłonnych potraw na co dzień ze względu na brak czasu co zapewne wszyscy odwiedzający mój blog zauważyli :)). Pappardelle z szynką parmeńską i podgrzybkami Składniki 2 łyżki oliwy 1 posiekany ząbek czosnku 250 g podgrzybków – u mnie mrożonych 250 g szynki szwarcwaldzkiej pokrojonej w paski 150 ml ... czytaj dalej...
Znajdziesz tu przepisy, które z łatwością można przygotować w każdej kuchni. Miło mi będzie jeżeli ugotujesz coś z mojego przepisu. Podziel się ze mną informacją - sprawisz mi ogromną przyjemność. Witaj w Pieguskowej Kuchni