Produkty potrzebne: Bagietka 1 Sztuka Mozzarella 2 sztuki Pomidory 3 sztuki czosnek 3-4 ząbki cebula 1/2 sztuki sól łyżeczka pieprz łyżeczka bazylia 2 łyżeczki zioła toskańskie 2 łyżeczki Sposób przygotowania: 1. Kroimy w kostkę nasze pomidory, cebulę, drobno siekamy czosnek, mieszamy wszystko razem doprawiamy solą, pieprzem, ziołami i bazylią i wsadzamy na 2 godzinki do lodówki 2. Nagrzewamy piekarnik na 200 stopni 3. Kroimy w plastry mozzarelle i bagietke ( w gru... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Na każdej imprezie nie może zabraknąć dobrych drinków i smacznego jedzenia. Oczywiście najlepsze są szybkie przekąski, potocznie nazywane finger foods, jednak nie może też zabraknąć sałatek.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...