Papryka faszerowana mięsem - w stylu włoskim
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Papryka faszerowana mięsem - w stylu włoskim
Peperoni ripieni di carne Lubicie faszerowaną paprykę? Bo ja bardzo. I zachciało mi się tym razem zrobić ją we włoskim stylu, nadziewaną mięsem ale bez typowego u nas ryżu, za to z dodatkiem sera. I zapieczoną w piekarniku. Brzmi ciekawie? Uwierzcie mi, smakuje jeszcze lepiej, więc nie zastanawiajcie się zbyt długo tylko spróbujcie sami. 😋 Poziom trudności: bardzo łatwe Czas przygotowania: ok. 30 minut (wliczając mielenie mięsa) Czas wykonania: ok. 50 minut Składniki (na 2-3 oso...
Czytaj dalej na blogu Pasta Po PolskuAutor
Marcin Zgiernicki
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
chleb, tarta, papryka faszerowana, wołowina, jajka faszerowane
Inne przepisy z Pasta Po Polsku
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję