Tak to nie żart :-) Robiłam grilla pod koniec października. Ale pogoda sama się o to prosiła, a ja mam grill gazowy, z którego mogę korzystać praktycznie przez cały rok. Skrzydełka są oczywiście przepyszne. Aby były soczyste, a nie spalone, to nie należy ich grillować na zbyt dużym ogniu. Jeżeli temperatura będzie za duża, to będą mocno przypieczone. Ale obie wersje są pyszne. Ja ze skrzydełek nic nie odcinam. W całości lądują na grillu. SKŁADNIKI 2 kg skrzydełek z kurczaka olej rzepakowy przyprawy: sól, św... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...