Przepis na : kolacja
Bardzo lubię sałatki rybne i to już u mnie tradycja, że zawsze jakaś gości na moim świątecznym stole. W zeszłym roku była sałatka rybna z buraczkami, więc w tym roku zdecydowałam się na równie pyszną sałatę rybną z cebulką, ogórkiem konserwowym, a to wszystko w sosie pomidorowym z dodatkiem miodu naturalnego. Sałatka musi się obowiązkowo przegryźć, więc do jedzenia nadaje się najwcześniej po 24 godzinach od momentu jej przygotowania. Najsmaczniejsza jest po dwóch dniach. SKŁADNIKI 1 opakowanie 1,2 kg... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Z czym nam kojarzą się śledzie? Oczywiście ze świętami czy sylwestrem. Pod koniec grudnia większość polskich rodzin je przygotowuje i się nimi zajada.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...