Przepis na : deser
Jak raz spróbujecie koktajlu z kawą zbożową Inka, to nie będziecie potrafili go przestać pić. Bardzo pyszny koktajl, który można pić na trzy sposoby: na zimno, na ciepło i w temperaturze pokojowej. Rewelacyjny smak, od którego trudno się oderwać, a dzięki zawartości kawy Inka, bananów, czekolady gorzkiej i mleczka kokosowego, to samo zdrowie. Gorąco polecam Wam ten przepis, bo skradł moje serce :-) SKŁADNIKI 200 ml gorącej wody 50 g gorzkiej czekolady 7 łyżeczek (15 g) kawy Inka o smaku karmelowym 400 ml mlec... czytaj dalej...
Spożycie kawy stało się powszechne głównie dzięki jej smaku i aromatu oraz właściwości pobudzających.
Czytaj dalej...Masz lekką nadwagę, 3-7kg? A do tego kilka wolnych dni? Dieta bananowa to dieta dla Ciebie.
Czytaj dalej...