Domowy kisiel jagodowy

Domowy kisiel jagodowy

Domowy kisiel jagodowy

Domowy kisiel jagodowy to świetny sposób na wykorzystanie mrożonych owoców. Jego przygotowanie to dosłownie kilka minut, a jest dużo zdrowszy niż ten przygotowywany z torebki. Oczywiście zamiast jagód mogą być inne owoce – wiśnie, maliny czy truskawki. Sposób przygotowania będzie identyczny. Inne przepisy z jagodami znajdziecie TU . Składniki /2 porcje/: 1 szklanka jagód (mogą być mrożone) 1 szklanka wody 2 łyżeczki cukru 2 łyżeczki mąki ziemniaczanej ½ łyżeczki soku z cytryny   Wykonanie: Do ronde... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pasja Smaku

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.