Pieczarki portobello z jajecznicą

Pieczarki portobello z jajecznicą

Pieczarki portobello z jajecznicą

Przepis na : kolacja

Chodząc po sklepie i poszukując czegoś na kolacje wpadły nam w ręce pieczarki portobello. Mąż postanowił, że zrobi w nich jajecznicę. Wyszło wyśmienicie. Składniki: pieczarki portobello, jajka, sól, pieprz, kolendra do dekoracji. Przygotowanie: pieczarki czyścimy, układamy na patelni i smażymy. W tym czasie na talerz wbijamy jajka, solimy, pieprzymy i rozbijamy widelcem. Po około 15 minutach w pieczarki wlewamy jajka. Przykrywamy patelnię pokrywka i pozostawiamy do ścięcia jajek. czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Państwo Wojtczuk gotują

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.