Przepis na : śniadanie
Dzisiaj przepis od widzki Danusi, której bardzo za niego dziękuję Puszyste i bardzo smaczne bułeczki. Idealne na siadanie. Podmłodę robimy na kilkanaście godzin przed zrobieniem bulek, najlepiej zostawić ja w lodowce na noc. W ten sposób przygotowany zaczyn gwarantuje lekkość i puszystość naszego wypieku. SKŁADNIKI: Podmłoda : 7g świeżych drożdży 200 ml. mleka 200 g mąki pszennej typ 650 Składniki na ciasto : 100 ml jogurtu naturalnego łyżka miodu dwie łyżki masła 1 łyżeczka soli 300 g mąki pszennej jedno j... czytaj dalej...
Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...Pani M - kuchnia smakowita, to blog, na ktorym bede sie dzielic z Wami przepisami i smakami z kraju i ze swiata. Moje doswiadczenie z gotowaniem jest typowo amatorskie. Uwielbiam gotowac, a probowanie nowych przepisow sprawia mi ogromna frajde i przyjemnosc. Mam nadzieje, ze uda sie mi zarazic Was moim entuzjazmem do odkrywania nowych smakow, a moje gotowanie zainspiruje Was w kuchni