KLASYCZNY BISZKOPT DO WYSOKIEGO TORTU I PODSTAWOWY KREM MAŚLANY POD MASĘ CUKROWĄ – JAK ZROBIĆ TORT OD PODSTAW?

KLASYCZNY BISZKOPT DO WYSOKIEGO TORTU I PODSTAWOWY KREM MAŚLANY POD MASĘ CUKROWĄ – JAK ZROBIĆ TORT OD PODSTAW?

KLASYCZNY BISZKOPT DO WYSOKIEGO TORTU I PODSTAWOWY KREM MAŚLANY POD MASĘ CUKROWĄ – JAK ZROBIĆ TORT OD PODSTAW?

Jak wiecie rzadko zdarza mi się upiec tort ( nie licząc tych poza szkoleniami w Akademii Sweet Decor ). W ostatnim czasie jednak wielu z Was prosiło mnie o porady w tej kwestii. Specjalistką ABSOLUTNIE nie jestem i nawet nie zamierzam udawać, że tak jest! Podziwiam i kłaniam się WSZYSTKIM osobom robiącym piękne torty i dekorującym je w bajkowy sposób ! Szczerze podziwiam i szczerzę zazdroszczę! Jednak wiem, że to nie moja bajka i moja cierpliwość ( a raczej jej brak ) nie pomoże mi w tej kwestii! Postanowiłam jedn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ostra na Słodko

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.