DŻEM CZEREŚNIOWY Z OCTEM BALSAMICZNYM I PIEPRZEM

DŻEM CZEREŚNIOWY Z OCTEM BALSAMICZNYM I PIEPRZEM

DŻEM CZEREŚNIOWY Z OCTEM BALSAMICZNYM I PIEPRZEM

Przepis na : deser

I kolejne smakołyki z dodatkiem ulubionych czereśni! Dziś mam dla Was przepis na pyszne dżem z czereśni, który robię już 3 rok pod rząd. Nie jest to taki zwykły dżem czereśniowy na słodko, bo ma w sobie smaki, które idealnie go podkręcają i sprawiają, że każdy z przyjemnością oblizuje się ze smakiem. Dodatek octu balsamicznego i ostrego pieprzu sprawia, że ten dżem jest wyjątkowy! Zaskakujące połączenie składników i absolutnie wyjątkowy smak! Idealnie pasuje do chrupiących grzanek, tostów, naleśników, racuchów a ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ostra na Słodko

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.