
Przepis na : obiad
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Żeberka w coli i miodzie. To mój najlepszy przepis na popisowe danie. Bardzo soczyste z delikatną słodką nutą. Idealnie przygotowana marynata daje pieczonym żeberkom boski niepowtarzalny smak, który zostaje na długo. Powiem szczerze ,że przepis jest wart wypróbowania. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki: 2 kg żeberek wieprzowych 2 łyżeczki papryki słodkiej 2 łyżeczki papryki ostrej 8 ząbków czosnku 3 łyżki miodu 3 szklanki coli 5 łyż... czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.
Czytaj dalej...
Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.
Czytaj dalej...