Ryba w sosie śmietanowo-koperkowym

Ryba w sosie śmietanowo-koperkowym

Ryba w sosie śmietanowo-koperkowym

Przepis na : obiad

Rybka dobra na wszystko! Składniki: 2 filety z ryby (proponuję po prostu jakąś ulubioną) cytryna 300g śmietany do zup i sosów pęczek świeżego koperku pieprz sól olej Sposób przygotowania: 1. Filety kroimy według uznania – ja dzielę duży filet na 4. Każdy kawałek skrapiamy cytryną, posypujemy solą i pieprzem, i odkładamy na jakieś 15 minut. 2. Na patelni rozgrzewamy olej. Następnie smażymy filety po około 4 minuty z obydwu stron. 3. W jakimś garnku grzejemy śmietanę, do której dodajemy poszatkowany wcześ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Olcia gotuje!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.